Web
Analytics

Wie ben ik

Sinds 1991 ben ik verpleegkundige en ben werkzaam geweest op oncologische heelkunde en verloskunde. Tijdens mijn specialisatie obstetrie en gynaecologie kwam ik in aanraking met een lactatiekundige (borstvoedingsspecialist) en schreef een scriptie over:‘ De 10 stappen voor het welslagen van borstvoeding van de WHO en UNICEF’. De inzichten die ik hierbij kreeg deed mij toen besluiten om de opleiding tot lactatiekundige te gaan doen. Hier heb ik met veel enthousiasme mijn baan van gecreëerd in het ziekenhuis. En 10 jaar later een eigen praktijk samen met mijn collega waar ik in het ziekenhuis mee werk.

Het krijgen van een baby, het geven van borstvoeding en de hormonale schommelingen tijdens en na de zwangerschap hebben impact op een vrouw. Door me meer te verdiepen in de werking van hormonen van vrouwen en mijn eigen ervaring met hormonale veranderingen gedurende mijn leven ben ik uitgekomen bij de opleiding voor Care for Women specialist. Met veel plezier heb ik deze opleiding gevolgd en in maart 2018 afgerond. Ik vind het een uitdaging om vrouwen te informeren over de werking van hun lichaam. En te begeleiden naar stabiliteit en rust in hun hormonale flow.

Geralde Boogaard-Colli

Care for Women specialist

geralde boogaard

Contact

Praktijkadres 

Cultuurhuis ’Schoneveld’ 
Zonnehout 36
3991 MX Houten
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactadres
Dennenhout 12
3991 PP Houten
tel 06-24710351

 

Goed om te weten

Afspraken maken buiten de digitale agenda is altijd mogelijk, bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heeft u een lichamelijke beperking en bent u niet in staat naar mijn praktijk te komen?

Neem via tel. nr. 06-24710351 contact met mij op en ik bezoek u thuis voor het consult.