Web
Analytics

Vermoeidheid

Veel vrouwen ervaren chronische vermoeidheid, voelen zich lusteloos en hebben weinig energie. Dit kan veroorzaakt worden door een disbalans in het hormonale stelsel of vitamine/mineralenbalans.

Het onderzoek bestaat uit een aantal elementen en begint met het invullen van een speciale digitale vragenlijst voorafgaand aan het consult. De vragenlijst wordt vervolgens tijdens een 30 minuten durend consult besproken. Op basis van deze vragenlijst en het gesprek wordt een bloedonderzoek aangevraagd bij een laboratorium in de buurt van de praktijk.
Het bloedonderzoek bestaat uit het prikken van het Hb, foliumzuur, vitamine B12 en D3 gehalte en, indien nodig, de schildklierfunctie.

Ongeveer een week na de afname van het bloedonderzoek vindt er een tweede consult plaats van 30 minuten. In dit consult krijgt u de uitslag en een persoonlijk advies gebaseerd op de uitslagen van het onderzoek en de bevindingen tijdens het gesprek.

Geralde Boogaard-Colli

Care for Women specialist

geralde boogaard

Contact

Praktijkadres 

Cultuurhuis ’Schoneveld’ 
Zonnehout 36
3991 MX Houten
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactadres
Dennenhout 12
3991 PP Houten
tel 06-24710351

 

Goed om te weten

Afspraken maken buiten de digitale agenda is altijd mogelijk, bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heeft u een lichamelijke beperking en bent u niet in staat naar mijn praktijk te komen?

Neem via tel. nr. 06-24710351 contact met mij op en ik bezoek u thuis voor het consult.