Web
Analytics

Borstkanker

1 op de 7-8 vrouwen krijgt borstkanker. Een impact die groot is voor jou als vrouw maar ook voor de mensen die dicht om je heen staan.

Als Care for Women specialist vind ik het belangrijk dat vrouwen hun borsten regelmatig onderzoeken om op deze manier vroegtijdig veranderingen opmerken.

Denk aan verandering van de huidstructuur, vocht afscheiding uit de tepel, een tepel die ineens intrekt of het voelen van een bultje.

Tijdens een consult kan ik je het borstonderzoek leren. Er is ook een nieuwe campagne van het Alexander Monro Borstkankerkliniek:”  je borsten beter te leren kennen”.

Na het behandel traject kunnen overgangsklachten erger worden. Ook is dit een emotionele periode er is veel gebeurd je ben tijdens de behandeling door gegaan met overleven en nu is er tijd en ruimte om te verwerken. Ik bied graag een luisterend oor en help je graag om de overgangsklachten te verminderen.

Veel gehoorde klachten zijn:
Moeheid, opvliegers en nachtzweten, stemmingswisselingen, moeite om je draai te vinden, weinig energie, vaginale droogte, relatieproblemen.

Geralde Boogaard-Colli

Care for Women specialist

geralde boogaard

Contact

Praktijkadres 

Cultuurhuis ’Schoneveld’ 
Zonnehout 36
3991 MX Houten
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactadres
Dennenhout 12
3991 PP Houten
tel 06-24710351

 

Goed om te weten

Afspraken maken buiten de digitale agenda is altijd mogelijk, bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heeft u een lichamelijke beperking en bent u niet in staat naar mijn praktijk te komen?

Neem via tel. nr. 06-24710351 contact met mij op en ik bezoek u thuis voor het consult.